ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

Com Col·laborar?

"No me importa saber si un animal puede razonar. Sólo sé que es capaz de sufrir y por ello lo considero mi prójimo”. Albert Schweitzer. Premio Nobel de la Paz 1952VOLS COL·LABORAR AMB ELS ANIMALS ABANDONATS DE L'ALTERNATIVA ECOLOGISTA?Som una protectora de gossos ubicada a Artesa de Lleida (LLEIDA) i ens ocupem de cuidar els animals abandonats i trobar-los-hi una nova llar. Si t'agraden els animals, t'oferim moltes opcions per ser solidari i ajudar als qui més ho necessiten:*Si tens un establiment obert al públic (botiga, local, etc...) pots ajudar-nos fent difusió (cartells, guardioles, vídeos, etc..) sobre la protectora.*Aportacions econòmiques: pots fer un donatiu puntual en el nostre compte corrent:

C.C.Alternativa (Protectora d’Artesa):
2013 0081 48 0200153582 ,Caixa Catalunya*Aportacions de material: pots portar-nos moltes coses que sempre fan falta al refugi: pinso, llaunes de menjar humit de cadell i llet especial per a cadells, material de neteja, mantes, teixits d’abric, diaris, corretges, collars, casetes, determinats medicaments...*Acollides temporals: una altra manera de col·laborar amb nosaltres és acollint a casa vostra gossos que necessiten un atenció especial durant un temps. Ho necessiten animals convalescents d’una operació o molt malalts que requereixen vigilància, cures i medicació continuada. També pots fer de mainadera per criar amb biberó els cadells de gos que arriben al refugi amb poques setmanes de vida o que han perdut la seva mare. Sense algú que els cuidi durant els seus primers mesos de vida, aquest animals moririen. Totes les DESPESES (atenció veterinària i medicaments, pinso, llet pels biberons...) van a càrrec nostre. En tots els casos es tracta d'ESTADES TEMPORALS, ja que l'animal torna al refugi un cop recuperat per ser adoptat.*Fes-te voluntari. La Protectora es manté gràcies a la tasca desinteressada que fan els voluntaris, persones amants dels animals que els dediquen una part del seu temps. La gran majoria dels animals del refugi són gossos. Ells no demanen gaire i ho donen tot a canvi.Quines tasques realitzen els voluntaris?

•Treure a passejar i jugar amb els gossos. Tenir cura de l'estat de salut dels animals. Tasques de neteja. Decoració i manteniment de les instal·lacions... i tot el que puguis oferir!Què obtenen els voluntaris a canvi de la seva dedicació?

L’estimació que et regalen els animals del refugi. Amistats i noves experiències.*Fes-te soci la protectora Artesa de Lleida "Alternativa Ecologista" es financia en bona part gràcies a la contribució econòmica dels seus socis.

Amb una quota que pot ser menusal, trimestral o anual ajudaràs a que els gossos abandonats visquin amb la millor qualitat de vida possible al nostre refugi mentre trobem una família que els adopti.Si vols contactar amb la protectora pots trucar al 618.72.20.38 o bé al 606.16.32.16 .