ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

Què és l'Alternativa Ecologista?

L’Alternativa Ecologista és una associació ecologista-proteccionista sense finalitats de lucre. Una de les activitats preferents és tenir cura del refugi de cànids abandonats o perduts. L’Associació s’encarrega de recollir-los, desparasitar-los, comprovar, a través del veterinari de l’associació, l’estat físic de l’animal, tenir-ne cura en tots els aspectes de neteja i alimentació, i també l’educació per tal que el futur adoptant no tingui problemes de relació amb l’animal.L’Associació Alternativa Ecologista d’Artesa de Lleida es va constituir legalment el 20 de maig del 1988 amb el NIF nº G-25073917. El nº de Registre al cens d’Associacions de la Generalitat de Catalunya és: 1064. El nº de Registre al cens d’Entitats de Voluntariat de Catalunya (INCAVOL) és: 000748 .
Els objectius i el caràcter són –segons consta al títol I, article 2 dels Estatuts de l’Associació:
“L’activitat de la societat tindrà caràcter benèfic, no tindrà finalitats de lucre i estarà encaminada envers la protecció dels animals, les plantes i el medi ambient.”
Pel que fa a les activitats socials diu a l’article 3:
“Per a la consecució dels seus objectius es desenvoluparan activitats de caràcter assistencial, cultural, legislatiu i sanitari, de cara a la defensa i protecció del medi ambient, els animals i les plantes; és a dir la Natura en general.”
Els desenvolupament de les diferents activitats es detallen amplament als estatuts.