ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 dic 2009

PER UN NADAL SOLIDARI

El Nadal ja ha arribat i des de la protectora fem una crida a la solidaritat. Si estàs pensant en tenir una mascota reflexiona-ho bé ja que un animal de companyia comporta obligacions (veterinaris, esterilització, passejos, alimentació...) i plaers (poder gaudir d’una companyia fidel com poques). Abans d’adoptar un gos, pensa bé si podràs garantir-li una vida digna per sempre, reflexiona-ho amb el conjunt de la família i si estàs segur de que compleixes els requisits: endavant! Alhora d’adoptar no et guiïs pel físic del animal sinó pel seu caràcter buscant així el més adient per a tu i per ell. A més a més, recorda que en quant a l’educació i han persones especialitzades (veterinaris, etòlegs, educadors en positiu) que et poden ajudar.
I sobretot, no compris el teu millor amic, adopta! Són milers els animals que s’abandonen i acaben en refugis esperant una segona oportunitat.
Des del refugi animem a adoptar i aprofitem per presentar-vos un dels nostres angelets que espera un altre àngel que l’adopti i li doni una llar:

“Hola! Em dic OREO i sóc un gosset una mica tímid i desconfiat al principi però si m’estimes i puc confiar amb tu, t’estimaré fins la fi del món! Sóc de mida mitjana i m’agradaria que m’adoptessin en una llar on també pugui gaudir de jardí i jugar fins esgotar-me. No sóc gens dominant i em porto molt bé amb els altres gossos. Mai he conegut què és el caliu d’una família i per això aquest Nadal tinc un desig molt especial: trobar el meu àngel que m’entengui i pugui oferir una vida feliç per sempre més. Per què no puges un dia al refugi i em coneixes?”

No hay comentarios: