ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 ene 2011

La protectora a "Agosarats"

Aquí podràs veure la gravació que es va fer a l'Octubre del 2010 de la protectora dintre del programa "Agosarats" de TV LLeida.

Esperem que ho gaudiu tant com nosaltres!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

muy bonito pero encuentro un fallo teneis que enseñar las instalaciones para ver como estan los animales.

Laura dijo...

Hola anònim!
Doncs les instal•lacions són exactament les que veus en el vídeo ja que com s’explica, és una protectora petita. Així doncs, hi ha dues zones. La primera és la que trobem dintre de l’edifici on hi ha les gàbies pels malalts, postoperatoris, cadells… En el vídeo hi podem veure al Tobi i al Blat passant el postoperatori després de ser esterilitzats. La segona zona és la del pati on estan la resta dels gossos (darrera d’on fan l’entrevista a la voluntària). Si et fixes, hi ha una porta que normalment està oberta per tal que els gossos del pati puguin passar pel passadís i entrar a una canera que hi ha dintre de l’edifici (els gossos poden escollir si volen estar en l’interior o en l’exterior). No obstant, sí és veritat que en el vídeo no s’ha vist tres habitacions que hi ha dintre de l’edifici (les que es veuen de passada quan el cadell negret, el Blacky, entra i la càmera el segueix). Aquestes tres habitacions són: una amb les piques per rentar, la màquina de la rentadora i l’armari amb xuxes, estris, menjadors… L’altra habitació està destinada a guardar el pinso, les llaunes, el pa i a més a més, és on els voluntaris es poden canviar de roba si ho desitgen. Per últim, hi ha l’habitació destinada al veterinari ja que té una camilla on un dels dos veterinaris de la protectora puja per revisar in situ els gossos. En aquesta també trobem un gran armari on es guarda les mantes, tovalloles... i els utensilis de cures i medicació.
M’agrada que t’hagis quedat amb ganes de veure més ja que pot ser així t’animes i puges en persona al refugi, t’asseguro que t’encantarà! Jo des del dia que hi vaig anar per primera vegada vaig entendre què era realment una protectora.
Salutacions,
Laura.