ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

21 feb 2011

ALGUNS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ

El MAX és un gosset jove, barreja de llebrer. És molt actiu i per la seva energia necessita trobar una llar amb espai per còrrer i jugar. El Max és d'aquests gossos que sempre estan feliços i alegres.



















El TIGRE té uns 8 mesos, és de tamany mitjà i pèl curt atigrat. Porta des de petitet al refugi i es mereix trobar aquella persona especial que l'adopti per sempre més. Ell és un gos fantàstic!










El RON és el germà de la Lluna. Els van trobar vagant pels camps de fruita d'Artesa de Lleida fa tres mesos. No arriba a l'any d'edat i quan creixi serà de tamany mitjà-gran. És un bocinet de pà, molt equilibrat i simpàtic. Ens encantaria trobar una llar per ell i la Lluna.





















L'OREO és un mascle de tamany mitjà i pèl curt. És una mica desconfiat amb els que no coneix i li encanta estar amb els altres gossets. Ah, li encanta prendre el sol!











La LLUNA va arribar juntament amb el seu germà, el Ron, fa uns mesos. Ara té uns 7 mesos i és de tamany mitjà. És tranquil·la, juganera i molt, molt dolça.
































El CIM és un mascle jove, té dos anys, de tamany gran. És espavilat com pocs, molt sociable amb els altres gossos i intel·ligent. Quan no coneix és una mica tímid però un cop agafa confiança és un amor. Li encantaria tenir una casa on jugar i ser feliç.

SI VOLS ADOPTAR ALGUNA D'AQUESTES PRECIOSITATS POTS TRUCAR AL 606.16.32.16 / 618.72.20.38

No hay comentarios: