ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 mar 2011

Un altre bocí d'AGOSSARATS





Aquest és el quart capítol de el programa de TV Lleida Agosarats on també van dedicar uns minuts als nostres gossets. En el vídeo podem veure al Bambú després de ser esterilitzat i a les dos germanetes (la Suli i l'Ares, ja adoptades). Cal remarcar la importància d'esterilitzar i recorda, si vols adoptar un gos adult en una protectora cal que estigui esterilitzat segons el codi de protecció animal de Catalunya. És obvi que som les protectores les primeres que hem de donar exemple (i per aquest motiu TOTES les protectores de Catalunya obtenen SUBVENCIONS)i sobretot, vetllar per la salut dels animals que tenim al nostre càrrec (esterilitzant evites problemes de conducta, malalties i sobretot la cria d'animals). Si és un cadell, és recomanable firmar un contracte d'esterilització i en el nostre cas, fem pagar l'operació quan s'adopta el cadell per assegurar-nos que quan tingui l'edat serà esterilitzat. Què costa això? Doncs per facilitar l'adopció, el nostre veterinari ens fa un preu molt raonable ja que per 100 euros tens la revacunació, el xip, la esterilització, la desparasitació i una plaqueta identificativa. No ho dubtis, tant si adoptes un gos adult com un cadell, s'ha d'esterilitzar!
Tal com decreta el Sector de serveis Urbans i de medi Ambient:
Quan decidim portar un animal de companyia a la nostra llar cal tenir en compte que entrarà a casa un ésser viu que haurà de ser atès.
En comprar-lo o adoptar-lo hem de demanar una còpia de la informació sanitària d’aquest animal, que inclou el programa de vacunacions i de desparasitacions, amb constància del veterinari col·legiat que les ha realitzat. En cas de tractar-se d’un animal amb pedigrí, ens n’han de facilitar una còpia o el certificat d’inscripció de la camada.
Aquesta informació la podrem contrastar amb qualsevol veterinari de la nostra confiança i serà un comprovant de les mesures preventives realitzades. Tenim dret a adquirir o a adoptar un animal sa. Fent complir aquest dret lluitarem contra les situacions injustes que pateixen molts animals.

No hay comentarios: