ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

29 ago 2011

Les adopcions dels cadells

La RUMBA i el TEO, tan petits i sense família. Per sort, van entrar a la protectora el divendres i el dissabte ja van ser adoptats. La Rumba i el Teo són fruit d'una camada indestijada, quan ens conscienciarem de que s'ha d'esterilitzar?













D'altra banda, fa dos caps de setmana ens van abandonar en una caixa a la porta de la protectora tres cadells. Els tres han tingut molta sort ja que aviat van trobar família i un cop vacunats i desparasitats han marxat a les seves noves llars. Han tornat a nèixer! La Nina ha marxat a Tàrrega, la petita Maggie a Lleida amb la família de la Itztar, i el Marley amb la de la Conchi.




Les adopcions sempre han de ser responsables però quan es tracta de cadells encara més. S'ha d'entendre que són petits i estan en edat de rossegar, no poden sortir a fer les seves necessitats al carrer... i tanmateix, es faran grans i deixaran de ser bebés petits: però una mascota NO ÉS UNA JOGUINA, és per a tota la vida i adoptant-lo assumeixes la responsabilitat de cuidar-la i estimar-la com un membre més de la família.

No hay comentarios: