ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 sept 2011

Els cadells abandonats gaudint de la seva casa d'acollida

JA ESTAN ELS TRES ADOPTATS!!



Acollides temporals: una altra manera de col·laborar amb nosaltres és acollint a casa vostra gossos que necessiten un atenció especial durant un temps. Ho necessiten animals convalescents d’una operació o molt malalts que requereixen vigilància, cures i medicació continuada. També pots fer de mainadera per criar amb biberó els cadells de gos que arriben al refugi amb poques setmanes de vida o que han perdut la seva mare. Sense algú que els cuidi durant els seus primers mesos de vida, aquest animals moririen. Totes les DESPESES (atenció veterinària i medicaments, pinso, llet pels biberons...) van a càrrec nostre. En tots els casos es tracta d'ESTADES TEMPORALS, ja que l'animal torna al refugi un cop recuperat per ser adoptat.



Els tres cadells estan en adopció, tot i que dos d'ells ja estan reservats. Només queda una femella (la de les fotos) esperant trobar una família. Els tres són fruit d'una camada indesitjada i de la mateixa manera que el propietari de la gossa sense esterilitzar els va portar al món els volia fer desaparèixer... La protectora va rebre una trucada de la persona que va treure als petits de les mans del "individu" que es volia desfer d'ells demanant-nos ajuda. Rebem moltes trucades demanant ajuda i cal remarcar que la protectora no pot fer més del que fa, el que cal és una educació de base i la conscienciació de que un gos o gat és un animal de companyia que cal esterilitzar, entre d'altres motius, per a evitar que històries com aquesta es repeteixin. Així doncs, els cadells són una barreja de bóxer i tenen aprox. un mes. La voluntària que els té en acollida fins i tot ha tingut que donar-los-hi el biberó. Ara ja mengen pinso amb menys regularitat (quan són petits han de menjar un mínim de 5 vegades al dia, poca quantitat però sovint). Ja els hem desparasitat i aviat seran vacunats. Podran ser adoptats quan tinguin la primera vacuna ja que ara són massa petits i creiem que si estan els tres junts reben una millor sociabilització. Si vols adoptar la femella que resta en adopció pots trucar al 606163216.









Com podeu veure, els tres petits estan encantats amb la seva casa d'acollida, una persona que de tot cor els cuida i mima. Gràcies a la seva labor ara ells gaudeixen de la vida.

No hay comentarios: