ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

10 dic 2011

ESTÀS PENSANT EN TENIR UNA MASCOTA?

En aquestes dades tan especials, t'animem a que si estàs plantejant-te tenir un animal de companyia NO el compris, ADOPTA'L però amb el major dels compromisos. Des de la protectora podríem donar-te molts motius per adoptar i a continuació te'n exposem nou:


JAQUI: és un cas molt ESPECIAL. és un mascle jove, de mida mitjana perfecte per un pis. És un gos obedient que necessita molt afecte. Abans d'arribar a la protectora va ser atacat per un grup de gossos que gairebé van causar-li la mort. Físicament es va recuperar de l'atac però psicològicament ha quedat marcat. Necessita trobar una casa on l'estimin, tinguin experiència en la tinença d'animals i vulguin dedicar-li temps i amor per rehabilitar-lo.
Les persones que cuidem al Jaqui sabem que en bones mans seria un amic excepcional, només cal que algú es fixi en ell i vulgui donar-li una segona oportunitat. Fa més d'un any que espera al refugi, ell també té un desig per aquest NADAL!!
___________________________________________________________________


YACKO: aquesta preciositat és un mascle de mida gran d'un any i poc d'edat. Té un caràcter molt sociable tant amb altres gossos com amb les persones. Mai entra en conflictes, és molt pacífic i juganer. A més a més, té uns ulls de color mel que enamoren!! Perfecte per una llar amb espai que tinguin altres gossos o infants ja que és un gos molt bo i dócil.JA ESTÀ ADOPTAT
___________________________________________________________________

TAISON: pastor alemany de dos anys d'edat. La seva vida no ha estat gens fàcil. El van agafar quan era un cadell una parella que al separar-se, el gos va pagar els plats trencats. No sabem què va passar-li abans d'arribar a la protectora però el cert és que va arribar prim, estressat i molt desconfiat. Té un caràcter poruc i insegur, pel que a la protectora el tenim separat de la resta de gossos diàriament. No obstant, no és agressiu ja que quan surt de passeig juga amb tots els gossos i és molt obedient. Poc a poc ha anat confiant en les voluntàries i ens ha demostrat que quan no té por i confia és un gos fantàstic: alegre, simpàtic, lleial... Ens encantaria trobar una llar que li permetís oblidar el seu passat tortuós i una família que volgués continuar ensenyant-li que en algunes persones sí pot confiar. El Taison té un gran cor, vols ser tu que el descobreixi??JA ESTÀ ADOPTAT___________________________________________________________________KINDER: és un mascle de poc més d'un any de raça podenc. Quan va arribar a la protectora ja fa uns mesos anava coix ja que tenia la poteta fracturada. La operació va anar perfectament i ara corre i brinca com ningú. És el peluix de la protectora, l'alegria de la família!! Sempre està content, amb moltes ganes de jugar i esperant les carícies que tant anhela. Li encanta que l'agafin i li rasquin la panxona, és un vertader amor...Si algú sap veure més enllà d'un físic o d'una raça s'adonarà que el Kinder és l'amic ideal, l'amic que sempre està content i que només amb una mirada pot animar-te fins i tot els dies més tristos!
___________________________________________________________________

KIFI: mascle de 12 mesos de raça mastí espanyol, tamany mitjà. El Kifi és el nostre nen orfe... Fa més d'un mes el seu propietari va morir i al no fer-se'n càrrec la família va haver d'entrar a la protectora. Va haver de canviar el sofà per una caseta, la companyia constant per les visites de les voluntàries... No obstant, el Kifi no ha perdut l'esperança de tornar a tenir una família i li encantaria trobar una nova casa aviat ja que té molta alegria i amor que oferir! JA ESTÀ ADOPTAT
___________________________________________________________________BLAT: és la joia de la corona!! Un dels veterans de la protectora ja que porta dos anys esperant una casa. VA aparèixer un dia calurós d'estiu a les portes de la protectora, just després de que un cotxe arranqués i passés a gran velocitat per davant de la protectora... Per qui el coneixem sabem que sense dubte és un gos d'aquests que et fa la vida fàcil. És súper bo, el líder del grup de gossos que viuen amb ell, té un caràcter motl fàcil, li encanta passejar i que el pentinin. Tot i que és de tamany gran, és perfecte per un pis ja que és molt obedient i net. Una voluntària que el va tenir un temps en acollida ho corrobora: s'esperava a sortir de passeig per fer les seves necessitats, quan es quedava sol a casa no mossegava res ni plorava, es porta bé amb tots els animals i és una dolçor!! El BLAT és perfecte per algú que vulgui un gos tranquil per viure a la ciutat o per algú que ja tingui un gos i en vulgui adopar un altre! JA ESTÀ ADOPTAT
___________________________________________________________________
DORA: és una barreja de bóxer d'un any i poc. és molt intel·ligent, ja sap les ordres bàsiques i és molt obedient. Conviu perfectament amb altres animals i és molt carinyosa. JA ESTÀ ADOPTAT
___________________________________________________________________


XEROI: és el últim gosset que ha arribat a la protectora. És de tamany molt petit, pesa uns 7 kg. COm el Kinder, és de raça podenc i a més a més de compartir raça comparteix caràcter ja que és súper alegre i sociable!! és molt jovenet, creiem que no arriba a l'any i només té ganes de jugar i córrer.
JA ESTÀ ADOPTAT

___________________________________________________________________

GANDHI: és una de les darreres entrades. Va arribar a la protectora ja que estava pels carrers d'Artesa de LLEIDA. Portava un collar de cuir, pel que vam pensar que s'havia escapat, però ningú l'ha reclamat i al no portar xip el més segur és que sigui fruit d'un abandonament. És de mida gran, mascle de raça pastor belga, té molt bon caràcter però és molt enèrgic pel que pensem que necessitaria una llar amb espai per fer esbarjo.

JA ESTÀ ADOPTATSi vols adoptar un dels gossos abandonats de la protectora et podem assegurar que no te'n penediràs. Tots s'entreguen vacunats, desparasitats interna i externament, esterilitzats, xipats, amb cartilla sanitària, placa identificativa, visita al veterinari i amb contracte d'adopció i seguiment. Quan fem una adopció valorem que tant l'animal com la família siguin feliços pel que recomanem que l'adoptant no és fixi tant pel físic i ho faci més pel caràcter del gos, que segons el nostre criteri és el que importa.

TELÈFON CONTACTE: 606.16.32.16

No hay comentarios: