ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 sept 2012

La protectora participa a la fira de Reus

El passat dissabte vam desplaçar-nos a Reus per participar a la jornada "AnimaReus". Vam poder gaudir d'un dia ple de xerrades i activitats en relació al món dels animals i a més a més de guanyar un sac de pinso vam tenir l'alegria de rebre la visita del Cocu (el Pelut, germanet del Nino) que va ser adoptat fa dos mesos. El vam veure molt gran i simpàtic i es va retrobar amb el seu germanet que també va venir a la fira per veure si trobava adoptants. I efectivament, el Nino va enamorar a una família que passejava per la fira!
 
 
 
La família de la Merce sempre ha gaudit de la companyia d'una mascota i des de feia més d'un mes havia mort el seu gos. Va ser un cop molt dur per ells i van dir que no tornarien a tenir gos... Però quan t'estimes els animals i sempre n'has tingut la casa sembla buida quan deixen de ser-hi. Finalment tota la família va decidir fer un pas i donar-li la oportunitat a un gos abandonat pel que van pensar en anar a la fira i veure els gossets en adopció. I allí es van trobar amb el Nino, qui va saber encisar-los.
Així que aquest dimarts ens hem tornat a desplaçar a Tarragona per dur al Nino a la seva nova llar. Estem convençuts que ha fet molta sort i que serà molt però que molt feliç.

El Nino és un gos meravellós, sociable, intel·ligent i la mar de simpàtic. Les seves cuidadores vam despedir-nos d'ell amb aquella alegria barrejada amb nosatàlgia que ens envaeix cada vegada que diem adéu a un dels nostres petits.

No hay comentarios: