ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

2 oct 2012

Millora de les instal·lacions de la protectora




Una protectora és un lloc d’emocions i sentiments, és la casa d’aquells qui l’han perdut i esperen tornar a trobar-la ben aviat. És un lloc d’alegries quan un dels inquilins marxa al ser adoptat però també de tristesa quan vivim en primera persona fins on arriba l’egoisme del ser humà quan abandona un animal indefens. Però també és un indret que s’ha de cuidar i mantenir. Per aquest motiu els darrers mesos hem participat en fires i taules informatives venent productes fets per voluntaris de la protectora. Així, amb els vostres donatius, hem pogut millorar les instal·lacions que oferim als gossos abandonats. Gràcies també al recolzament de l’Ajuntament d’Artesa de Lleida hem construït dues gàbies individuals per dos dels nostres amics: el Jaqui i el Max. No són gossos agressius però sí són especials i com que no sempre hi ha algú que els pugui vigilar vam pensar que el millor per ells era viure de forma individual (tot i que surten a jugar i passejar amb altres gossos).
Les gàbies han quedat divines i el Jaqui i el Max estan contentíssims d’haver-se pogut independitzar i tenir “casa pròpia”! El Jaqui va ser recollit de la gossera després de que fos atacat. Tenia moltes ferides per les mossegades però ara, després d’estar amb nosaltres més de dos anys, ja està recuperat. No obstant, després d’haver viscut un fet tan traumàtic com és l’atac de la resta de gossos amb els que convius li agrada tenir el seu espai per ell sol i això és el que li hem pogut oferir amb aquestes millores. D’altra banda, el Max també està amb nosaltres des de fa un parell d’anys i quan va arribar ja tenia una malformació de naixement en una de les potetes posteriors. Això no li impedeix fer una vida normal i ser un gos molt alegre. No obstant, no li agrada compartir les 24h del dia amb altres gossos pel que també té el seu “xalet individual”.
Esperem que aquestes noves gàbies siguin un lloc provisional per ells, un pont cap a una nova llar ja que desitgem que algun dia puguin ser adoptats per algú que tingui tan bon cor com ells.
GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU COL·LABORAT EN ALGUN MOMENT I D’ALGUNA MANERA, GRANET A GRANET NOSALTRES FEM MUNTANYES!



Max i Jaqui, gaudint de la seva nova casa

No hay comentarios: