ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

1 jun 2013

Recapte solidari

GRÀCIES, gràcies i gràcies a tots els que avui heu col·laborat amb les protectores d’Amics del Segrià, Noguera i d’Artesa de Lleida, per nosaltres ha estat una magnífica jornada. Quan vius dia a dia en contacte directe amb l’abandonament i el maltractament veure com la solidaritat i empatia encara existeix és tot glop d’aire fresc que ens omple d’energia.
Les persones podem arribar a ser molt despreciables i egoistes però també amables i condescendents amb la resta d’éssers vius. Avui totes les persones que heu col·laborat amb la recollida solidària heu demostrat quin tipus de societat és la que necessitem i gràcies a vosaltres podrem oferir millor qualitat de vida als gossets abandonats del refugi.
També cal agrair la col·laboració dels supermercats Plus, a l’Ana, a l’Araceli, Noe, José, Maria  pel vostre temps, dedicació voluntària, ganes i esforç. També a la Marta pel cartell tan bonic que ens ha dissenyat.
Després de dies com avui creure en un món més just és menys utòpic i des de la protectora d’Artesa de Lleida mai deixarem de somiar-ho.
Ah, i també hem rebut la meravellosa visita del Bruce i família, adoptat fa uns mesos.



No hay comentarios: