ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 jul 2013

La mostra de l'abandonament: Kala i Babar

Egoisme. Inconsciència. Maltractament. Abandonament. Crueltat humana.
Tot això han conegut el BABAR i la KALA, un mascle i una femella de raça podenc. El seu “propietari” va decidir que feien nosa i se’n volia desfer d’ells. Va tenir la gran valentia d’abandonar-los tirant-los al pati de la casa d’una de les voluntàries de la protectora en un estat pèssim. Els dos estaven prims, devorats pels paràsits i amb erlichia i anaplasma. Es mostraven porucs al principi, no sabien passejar amb corretja i les seves ungles llargues segurament demostren que han estat vivint tancats en algun forat inhòspit.
 
 
Per sort, a la protectora han trobat l’amor, l’estima i les cures que el seu anterior “propietari” no va tenir la humanitat de donar-los-hi.
Ara estan molt millot i fins i tot la Kala ha tingut la gran sort de ser adoptada. S’ha quedat amb una família del poble i les nenes n’estan encantades amb ella. Com la majoria dels podencs escarmentats, la Kala és molt dolça, simpàtica i submisa.
JA ESTAN ADOPTATS!!
 
Ara ens resta trobar-li una llar pel Babar. El Babar és jove, molt sociable amb altres animals i alegre. És un encant. Si el vols adoptar contacta amb la protectora t. 618 72 20 38 / 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

No hay comentarios: