ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

21 ago 2013

La història de l'ESTEL:

L’Estel va arribar a la protectora un diumenge del novembre del 2011. Va arribar quan era molt jovenet i ara tindrà uns tres anys.  Possiblement es va perdre mentre el portaven a caçar, però ràpid es va fer a la vida a la protectora. L’Estel és un gos molt simpàtic, afectuós i bo. No obstant, el seu estigma de “gos caçador” ha fet que durant anys ningú es fixés en ell. Desenes de companys seus de refugi han entrat després que ell i cada vegada que marxaven adoptats les voluntàries ens preguntàvem quan arribaria el gran dia per l’Estel.
La mateixa pregunta s’ha fet el Jan, el petit de la nova família de l’Estel: “Com pot ser que ningú l’hagi adoptat en tot aquest temps amb lo bo i guapo que és?”. Les voluntàries del refugi ens fem la mateixa pregunta i intuïm la resposta: les persones encara som molt classistes i en la majoria d’ocasions busquem una mascota per la seva raça enlloc de pel seu caràcter. 


Però el gran dia ha arribat, i la família de la Pilar ha decidit adoptar l’Estel i n’estan molt contents. L’adopció de l’Estel és una mostra que per tenir una mascota i ser feliç no cal que sigui d’una raça determinada o un cadell.
Gràcies família per haver demostrat saber mirar on els moltes persones no han vist res, tants mesos d’espera a la protectora li han valgut la pena ja que l’Estel ha trobat la família del seus somnis.
Què sigueu molt feliços i gràcies per adoptar-lo!

No hay comentarios: