ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

23 nov 2013

El XIP és obligatori per llei, la esterilització també hauria de ser-ho

Aquests dos gossets es van escapar diumenge passat de Puigverd de Lleida i van arribar a la protectora. No duien ni xip ni identificació però per sort els seus amos no van trigar en trobar-los i venir-los a buscar.
és molt important que els animals domèstics estiguin identificats, la llei i el sentit comú ho fan obligatori. Possiblement si no els haguéssim recollit nosaltres no haguessin tornat a casa seva ja que al no tenir xip ni placa identificativa si algú els hagués recollit no hagués sabut on retornar-los.
Tanmateix, és més que possible que s’hagin escapat per no estar esterilitzats i anar de zel. Els seus propietaris ja han pres consciència i els esterilitzaran. Sabeu quant patiment evitem castrant les mascotes? Evitem que s’escapin, camades indesitjades, abandonaments, gosseres plenes... VAL LA PENA!!


Compartim un desig: que les gàbies de les gosseres estiguin buides perquè no hi hagin animals abandonats. Sabeu com fer del somni realitat? Esterilitzant i xipant a totes les mascotes, aquesta és la clau que obre les gàbies on desenes d’animals abandonats viuen i moren.
Si tots prenem consciència i som responsables podem aconseguir-ho.

No hay comentarios: