ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

21 abr. 2014

La història de la FOXIE, una història de superació

 
Desconfiança, por, misèria... Tot això ho ha patit la FOXIE. Fa uns mesos ens van donar l’avís d’un gosset que estava abandonat a l’abocador i malvivia allí com podia. S’alimentava de brossa i fugia quan veia alguna persona, no se’n fiava... Les voluntàries de la protectora van intentar agafar-la de totes les maneres possibles, fins i tot alguna “bona persona” ens va robar la gàbia trampa que teníem i tant bé ens havia anat fins ara. Sense trampa i veient que era una gossa molt escarmentada (aquesta és una de les cares més amargues de l’abandonament) una voluntària va decidir que la paciència seria la seva millor arma. Així que cada dia es desplaçava al cau de la peluda i l’alimentava, guanyant-se poc a poc la seva confiança. Fins que dies més tard, la mateixa Foxie va decidir deixar enrere la misèria i una nova vida ha començat per ella.

 
S’ha quedat amb la voluntària de la protectora que l’ha salvat d’una mala vida al carrer abandonada i cada dia està millor. Ja no té tanta por i s’ha fet la reina de la casa, qui ho diria que abans dormia en un forat del terra! Ara té coixí propi. Fins i tot ha fet un tractament amb Flors de Bach demostrant el seu vertader caràcter: una dolçor!!


La FOXIE és un clar exemple del canvi positiu que els animals abandonats fan quan se’ls ofereix ajuda, tant física com psicològicament. El missatge és clar: si vols una mascota vine a un refugi d’animals abandonats i deixa’t estimar. Oblida els prejudicis de races, mides, colors, i estigmes de “gos abandonat”. Dóna un pas més enllà i valora tot allò que està en l’interior i que adoptant pots arribar a tenir: una amistat per tota la vida. Siguem tant valentes com la Foxie i la seva adoptant, donem una oportunitat a un gos abandonat sense importar el passat i deixem de banda els prejudicis!

No hay comentarios: