ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

15 nov 2014

Nila, un petit miracle

Diuen que la vida et pot canviar en un sol segon i això és el que li va passar a la Nila. Fa uns mesos quan una voluntària anava a portar-la a passejar es va escapar direcció a la carretera on la van atropellar. Van ser només un segons, però un segons que li han canviat la vida. Cada dia la vam portar al veterinari on van curar-la.
Quan l’accident va passar la NILA ja feia vuit mesos que estava amb nosaltres a la protectora. Va ser trobada abandonada vagant sola per la carretera, amb collar però sense microxip i ningú l’ha vingut a buscar.
Totes les voluntàries que ens desvivim per cuidar els gossos del refugi estàvem molt angoixades per la Nila: trobaria algun angelet que la volgués adoptar? O es convertiria en un d’aquells gossos “invisibles” que mai s’adopten? Una protectora no és un lloc per cap mascota i menys si estan ferides.
Doncs sí, aquest àngel va aparèixer. Es diu Carme i després de pensar i sospesar tot el que comporta adoptar un gos que ha estat abandonat, atropellat i amb lesions va decidir que començarien una nova vida juntes plena de felicitat. Ara ja fa un parell de mesos que la Nila té casa i podem assegurar que és súper feliç i està molt recuperada.
Gràcies a persones com la Carme i la seva família que han adoptat amb el cor el món és un lloc més noble.
Nosaltres podem dir “gràcies” però segur que la Nila amb l’alegria que cada dia demostra per haver estat adoptada ho sap agrair molt millor.

No hay comentarios: