ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

3 jun. 2015

L'Adopció del BABAR!!

Ens omple el cor d’alegria poder compartir l’adopció del BABAR!! Al Babar el van tirar per damunt la tanca, abandonant-lo de forma cruel amb erlichia, fam, paràsits, i molta tristesa. Amb l’atenció veterinària i l’estima de les voluntàries de la protectora, ràpid es va refer i li va canviar el pelatge i la expressió de la cara. A la protectora ràpid també es va avenir amb tots els gossets, ell sempre tan pacífic i buscant molestar el menys possible... i a les voluntàries ens... va enamorar des del primer segon, fent que la seva timidesa del principi es va convertís en salts de festa cada vegada que ens veia. Tot i el seu caràcter fantàstic de bondat més elevada, no convencia a la gent interessada en adoptar: semblava invisible com passa, tristment, amb molts dels gossets que fa temps esperen al refugi... Però un bon dia conversant amb l’Anna, voluntària de Galgos 112, ens va oferir la possibilitat de portar-lo amb una de les seves cases d’acollida per trobar-li adopció. I dit i fet! Després d’estar un temps amb l’Anabel d’acollida ha trobat ADOPCIÓ DEFINITIVA, una família tan fantàstica com ell!! Ara es diu Spok i per fi gaudeix de casa.
GRÀCIES DE TOT COR A LES VOLUNTÀRIES DE LA PROTECTORA QUE L’HAN CUIDAT FINS ARA, A L’ANNA I AL SEU EQUIP DE GALGOS 112 PER OFERIR-LI UNA MÀ I SOBRE TOT A LA SEVA FAMÍLIA ADOPTIVA QUE PER FI LI HA DONAT TANT MERESCUDA OPORTUNITAT!
I a la “persona” que sense cap escrúpol el va abandonar tirant-lo per damunt la tanca del recinte de la protectora, desitgem que algun dia et creuis pel carrer amb el Spok/Babar passejant amb la seva família i entenguis el vertader significat de la vida.

No hay comentarios: