ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 jul 2015

L'adopció del ZAC!!

El ZAC ara es diu DARWIN i té una família fantàstica!!
Fa uns anys la família de l’Ana ens van adoptar un gosset de la protectora, el Llopet, un gosset poruc que ningú a excepció d’ells veia, un dels que anomenem “invisibles”. Conscients que un amic no es compra, fa uns mesos van decidir ampliar família i l’afortunat va ser el MAQUI, un altre gosset que tot i ser molt jove havia tingut molta mala sort: va ser abandonat amb els dos colzes fracturats!! La protectora el va acollir, cuidar i operar i aquest hivern li va tocar la loteria marxant adoptat amb l’Ana i el Vicente. Però es veu que el Maqui va continuar jugant a la loteria de l’amor i li ha tocat premi una altra vegada! Aquest cop el premi ha sigut en forma de germanet ja que han adoptat al ZAC, un altre cadell abandonat per algun humà egoista i irresponsable. Així que millor impossible, ara comparteixen jocs, vida i felicitat.
Moltes gràcies família, ser voluntari d’una protectora a vegades és difícil i patidor, però gràcies a persones com vosaltres ens ompliu d’esperança i ganes de continuar lluitant pels qui de veritat s’ho mereixen: els nostres amors peluts incondicionals.
Animeu-se a adoptar un amic com han fet l’Ana i el Vicente, la recompensa és incommensurable! Telèfon adopcions: 606163216

No hay comentarios: