ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

31 ago. 2015

L'adopció de l'ÀFRICA

Us imagineu viure a l’intempèrie suportant les altes temperatures de Lleida a l’estiu i les glaçades a l’hivern, sense podeu caminar més enllà dels metres que la cadena pesant que tens lligada al coll et permet, criant cada vegad

a que tens el zel per després veure morir als teus petits i menjant quatre boles de pinso tirades pel terra quan algú se’n recorda de la teva existència? Doncs així va viure l’ÀFRICA fins que la protectora la va decomissar a ella i a dos companyes més. La persona que les tenia no les volia, era un senyor gran que les tenia perquè algú “que les volia menys que ell” els hi havia regalat i ell, feia el que bonament podia per elles tenint-les en un magatzem deshabitat lligades. Aquesta mentalitat del gos com a objecte útil per l’ésser humà (per vigilar, caçar...) no és pròpia d’una societat feliçment desenvolupada. Nosaltres esperem que poc a poc la mentalitat continuï canviant i els animals siguin mascotes i companyes i no objectes a la nostra mercè.
L’àfrica és un exemple d’aquest canvi pel que lluitem. Després d’estar a la protectora amb nosaltres i rebre totes les atencions veterinàries pertinents, les companyes de la protectora Amics dels Animals del Segrià la van acollir i per fi han fet el somni realitat: l’Afri ha marxat adoptada a Alemanya on sabem que viurà per sempre més amb la dignitat i felicitat que sempre s’ha merescut. Gràcies de tot cor a la família i l’associació d’ Alemanya que ho ha fet possible i a les companyes de la prote d’Amics Segrià per donar-nos un cop de mà i treballar en equip, sou fantàstics!!

No hay comentarios: