ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

31 ene 2016

TITAN: una història de superació i coratge




 
JA ESTÀ ADOPTAT!!
TITÀN: així hem anomenat el darrer gosset rescatat. El seu nom fa honor a la poderosa força que té per viure ja que sense aquesta a hores d’ara estaria mort. El Tità no sabem quants dies va estar atrapat en una boca de reg després de caure-hi segurament buscant beure al haver estat abandonat. Per sort, els bombers el van poder rescatar just a temps i ell està lluitant des de fa dues setmanes amb nosaltres per sobreviure. El vam trobar en un estat deplorable: brut, anèmic, sense poder-se moure, ple de ferides, sense musculació, prim... Ara està a casa d’una voluntària d’acollida temporal i amb tractament veterinari lluitant per refer-se. El vam intervenir quirúrgicament i tot i la por a que no superés l’anestèsia, el Titan va fer honor una vegada més al seu nom i va aconseguir despertar. Nosaltres tenim les ganes i l’esperança de que el Tità se’n surti i ràpid guanyi pes i salut, llavors segur que semblarà un altre (ja en dos setmanes no sembla el mateix gos que va arribar a punt de morir, imagineu-se d’aquí un mes el gos tan bonic que serà!).
El Tità és preciós tant per dins com per fora: és un mastí adult i tot i que es nota que la vida no l’ha tractat gens bé, és molt agraït i té una bondat infinita tant amb persones com amb altres animals. Busquem una família sensible que el vulgui adoptar i fer-li oblidar tant maltractament viscut, S’HO MEREIX!!
Si vols ajudar al Titan truca a la protectora telf. 618722038, un vertader àngel t’està esperant!
Si no pots adoptar-lo si us plau, ajuda’ns a difondre la seva història i trobar una persona amb tan bon cor com ell que l’adopti!


No hay comentarios: