ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

4 ago 2010

La protectora d'Artesa participa amb APROMI i els nois i noies de SANT JOAN DE DÉU



Fa alguns mesos que el centre de Sant Joan de Déu ens va demanar de poder venir els caps de setmana, preferentment diumenges, amb un parell de monitors per tal que els nois i noies del centre puguin fer l’activitat d’estar amb els nostres animalets i passejar-los, raspallar-los etc.

Com ja sabreu Sant Joan de Déu té moltes seus on fan multitud d’ accions d’ajuda i solidaritat envers persones amb necessitats diverses. A les terres de Lleida és molt coneguda la d’Almacelles que es dedica ,entre altres activitats, a l’atenció i cura de persones adultes que tenen necessitats educatives especials i alguna deficiència. Es va crear el 1965 i fa poc van inaugurar el "Jardí dels sentits" per tal d’estimular-los amb el contacte de diferents parts del cos (peus, mans, vista…) amb relleus i colors determinats. També està obert, aquest jardí, a altres col.lectius: escoles bressol, llars de jubilats etc.

La col.laboració amb la protectora d’Artesa de Lleida va començar fa uns tres mesos. L’objectiu és comú: tant les persones com els animals necessiten afecte i companyia i en aquesta relació entre uns i altres l’èxit està assegurat. Ells estan contents de fer una bona passejada sota els arbres del canal amb els nostres amics i els gossets frueixen d’allò més amb unes persones tan agraïdes i afectuoses.

Estem contentes de poder comptar amb la seva col.laboració i d’haver-los pogut oferir les nostre modestes instal.lacions per donar-los suport en aquesta activitat de contacte amb els animals domèstics.

En aquest mateix sentit ens han trucat des de l’entitat APROMI de les Borges, associació fundada el 1976 a Juneda on entre altres serveis n’ofereix un de teràpia ocupacional que, a través d’un programa individual de rehabilitació, pretén la màxima integració social de cada una de les persones.
A tots i a totes donem la benvinguda i desitgem que la relació sigui del tot satisfactòria per ambdues bandes. Gràcies per confiar en nosaltres.

Alternativa Ecologista d’Artesa de Lleida

No hay comentarios: