ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

4 ago 2010

Les darreres adopcions

La LUBA va ser recollida per la carretera i va estar en una casa d'acollida fins que la família del Marcos la va adoptar. És una barreja de mastí i ara viu en una finca molt gran on jugar i gaudir de la naturalesa. La LUBA és molt bona i mimosa.
L'Alina també va caure rendida davant l'encant d'aquest petit i ara comparteixen vida.

Aquest és en Kiro, un altre dels cadells de la Tina. Se'l veu fantàstic, gràcies Isaac per la foto!

I la TINA, la fabulosa mami que tot i estar abandonada va tirar endavant vuit cadells preciosos. Tots s'han fet enormes i quan van tenir l'edat suficient van anar marxant a les seves noves llars. La mami es va quedar a la protectora, meravellant a tots els voluntaris ja que és molt dolça. Fins i tot, feia les seves necessitats al sortir del recinte de passeig amb els voluntaris, dintre no es feia res! Sense dubte, una gossa molt especial! T'ho mereixes Tina!





Aquest petit també ha tingut molta sort ja que viu en una llar on amor no li faltarà... I creixerà amb la millor companyia, una nena amb qui jugar i aprendre!



Gràcies a tots els qui adopteu i recordeu sempre que abans d’abandonar un animal (o deixar-lo en una protectora) hi ha moltes alternatives. Hi ha un gran ventall de professionals que et poden ajudar a tenir una vida més agradable amb la teva mascota com educadors canins, etòlegs.. Així que si el teu gos té algun problema de conducta, la majoria de les vegades la culpa és del propietari i un professional segur que t’ajuda a superar-ho tot!

No hay comentarios: