ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

24 sept 2010

JA ESTÀ ADOPTAT

Us presentem a la NIT(adoptada), CLARA, BLAT, BAMBÚ, BLACK (adoptat), TIGRE i BUENDI(adoptat)

BLAT I BUENDI(adoptada)
BAMBÚ BLAT


El BLAT i el BAMBÚ s'assemblen molt físicament. Els dos són mascles i joves (tenen al voltant de l’any i mig). Són de tamany mitjà –gran però es podrien adaptar perfectament a viure en un pis sempre i quan tinguin la seva estona d’esbarjo i atencions necessàries.
La BUENDI(ADOPTADA) va arribar fa unes setmanes i sembla una barreja de pòinter amb dàlmata preciosa. És molt bona amb els altres mascles i li encanta estar acompanyada. Quan els voluntaris més jovenets treuen gossos a passejar ella frisa per sortir amb ells i s’ho passa meravellosament bé.
CLARA I NIT

NIT(ADOPTADA)

CLARA
La NIT(ADOPTADA) i la CLARA són dues femelles de tipus gos llop. Són joves ja que tenen aprox. un any i poc. La Nit és la més fosca i té les orelles ben dretes. Són molt bones i intel•ligents. Estan acostumades a estar amb altres persones i animals i són molt obedients.

I per últim, els nostres estimats cadells de Montoliu el BLACK (ADOPTAT) i el TIGRE. Cada dia estan més grans, forts i juganers. Són dos mascles i ja han fet els tres mesos d'edat. Desitgem trobar-los-hi una casa ben aviat. Busquem una família responsable, que tingui clar què és tenir un animal de companyia amb els plaers però també amb els deures que això comporta. Les adopcions de cadells s'han de fer meticuosament ja que ara són petits i graciosos però d'aquí uns mesos es faran grans i durant aquest procés s'hauran d'estimar però també educar. Així doncs, busquen una llar per aquests petits que els hi pugui assegurar una vida digna i feliç pels pròxims 15 anys. A més a més, s'ha de tenir en compte que d'aquí uns mesos seran esterilitzats.

No hay comentarios: