ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

9 ene. 2012

CHOPIN, un cas URGENT


JA ESTÀ ADOPTAT!!!

Aquest dissabte al vespre unes voluntàries de la protectora vam anar a Albatàrrec (lleida) per fer el seguiment d'un gosset darrerament adoptat. La sorpresa va arribar quan al apropar-nos al xalet situat al poble d'Albatàrrec que havíem de visitar vam veure el gos de les fotografies assegut davant la porta dels adoptants amb la mirada perduda. Vam preguntar si el gos de l'entrada era seu i ens van dir que probablement era d'algun veï. Però quan ja marxàvem, al obrir la porta, Chopin es va aproximar a nosaltres arrossegant-se ja que no podia caminar, ens demanava auxili... Quan vam anar a veure què passava es va desplomar al terra i vam veure que tenia sang. Vam preguntar als xalets de la zona i no vam trobar a l'amo. Llavors, vam anar al veterinari d'urgències on vam dormir-lo i fer-li un drenatge ja que TÉ MOSSEGADES PER TOT EL COS. Chopin, és un gos d'avançada edat que segurament va sortir de passeig i un gos o més d'un el va atacar. Ell es va desorientar i no va saber tornar a casa...


Pel tiups de ferides, portava dies ferit sense rebre atenció de cap tipus. El diumenge vam observar que respirava amb dificultat i estava en un estat d'ataràxia molt preocupant. Vam decidir tornar a baixar-lo d'urgències i avui, després d'estar tot el dia en observació veterinària Chopin ES DEBAT ENTRE LA VIDA I LA MORT. A més a més de les mossegades, té un infisema subcutani al pulmó dret i diverses costelles fracturades. De moment continua amb l'antibiòtic i amb un analgèsic potent tipo morfina. Aquesta nit la passarà amb una voluntària que el tindrà en acollida. PREGUEM A TOTES LES PERSONES SENSIBLES AMB ELS ANIMALS QUE FACIN DIFUSIÓ DE LA SEVA FOTOGRAFIA PER INTENTAR TROBAR L'AMO (no porta microxip) O BÉ UNA FAMÍLIA QUE S'APIADI D'ELL I EL VULGUI ADOPTAR. El pronòstic és greu ja que és un gos vellet però nosaltres farem tot el que estigui en les nostres mans per salvar-lo i oferir-li un futur digne. NECESSITEM LA TEVA COL·LABORACIÓ, telèfon contacte: 606.16.32.16.


Tot i els dolors que té, en cap moment ens intenta mossegar ans el contrari, ens mira amb cara d'agraïment mostrant-nos que és un gos MOLT NOBLE I BO que ja ha patit massa...CHOPIN és un mascle sense castrar, té uns 12 anys, pesa 17 kg i ÉS UN AMOR DE GOS!!


GRÀCIES!

No hay comentarios: