ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

22 ene 2012

EL CIM, EL XEROI I EL KINDER HAN ESTAT APADRINATS

El Xeroi, el Cim i el Kinder estan molt contents ja que els nens de la fotografia els han seleccionat per ser els seus apadrinats. Ells no poden tenir animals a casa i per tant, com que els agraden molt els gossos, cuidaran els seus apadrinats. Vindran tots els diumenges que puguin a dur-los de passeig, jugar amb ells i fer-los-hi els mimos que els gossos abandonats tant desitgen. Felicitats, els sis formeu un gran equip d'amor i solidaritat.



RAONS PER APADRINAR UN GOS:


*Col·labores amb una bona causa, formaràs part activa de la nostra Associació y el treball en benedici del benestar i defensa dels animals.




*Ajudes a cubrir les seves necessitats bàsiques mentre visqui al refugi. LA teva quota de padrí ajudarà a pagar despeses veterinàries, alimentació i les despeses que es generin per poder oferir-li la millor qualitat de vida possible.
*El gos que apadrinis gaudirà molt de la teva visita. Aquesta visita no és obligatòria i serà una sortida extra que li aportarà més exercisi, una atenció personalitzada i més afecte, lo qual ajudarà a la sociablització de l'animal. Pots dur-lo de passeig per les rodalies de la protectora ja que hi ha diversos camins perfectes per gaudir d'una estona agradable.
*El gos podrà aprendre amb tu, junts podrem ensenyar-li a passejar amb corretja, jugar amb la pilota, sentar-se... Un gos amb coneixements de les diferents ordres d'obediència. té més possibilitats de trobar una família adoptiva.


*Si tens fills i la seva il·lusió és tenir un gos però no és possible tenir-ne un a casa, d'aquesta manera els nens poden adquirir la resopnsabilitat i entendre què significa tenir un animal de companyia: així es forma els futurs amos responsables que faran una societat més justa.


*Les visites contribueixen a la sociabilització del gos. Alguns d'ells arriben al refugi molt espantats, tímids, desconfiats, amb símptomes d'haver estat maltractats... Tanmateix, amb el teu afecte i els nostres consells podrem rehabilitar el gos amb més rapidesa i efectivitat.

Si el teu cas és el de la persona que no pot tenir un animal a casa, per diversos motius com falta de temps, al·lèrgia, etc. o simplement ja tens altres animals de companyia a casa i no pots fer-te càrrec de més, L'APADRINAMENT ÉS UNA OPCIÓ PER A AJUDAR A UN ANIMAL ABANDONAT D'UNA MANERA MÉS PERSONALITZADA.


*També ajudes a altres gossos ja que si aconseguim que tots els esforços serveixin per trobar llars definitives als gossos apadrinats, podrem seguir acollint i ajudant a més gossos abandonats.


Estem segurs que tu podràs trobar més raons per apadrinar.
--------------------------------------------------------------------------------

COM FER-SE PADRÍ?


Pots trucar al 630.05.56.45 o bé enviar un correu electrònic a protectoraartesadelleida@gmail.com


Pots aportar la quota que tu vulguis mensual, trimestral o anual i pots elegir quin gos del refugi vols apadrinar. També podràs visitar-lo els diumenges pel matí.

No hay comentarios: