ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

18 jun 2012

L'ADOPCIÓ DE L'STROCK

Fa gairebé l'Strock va fer sort i va ser adoptat per la família de la Sandra. L'Strock és un dels dos cadells que va ser abandonat per Setmana Santa en les proximitats de la casa d'una de les voluntàries de la protectora. Estem molt contentes de que sigui tan feliç i s'hagi adaptat tan bé a la seva nova família. Ara però ens agradaria poder dir el mateix de la seva germaneta, qui encar espera ser adoptada. Aquest és el missatge que ens ha enviat la seva família:
"L'Strock està genial. Des del primer dia que va arribar a casa, que no s'ha fet cap pipi dins. Ja va venir "ensenyat"... Ja li han caigut les dents de llet i les noves que li estan creixent, ja comencen a fer por...
L'endemà d'arribar a casa vam anar al veterinari a posar-li les vacunes pertinents i a fer-li una revisió general. Tot bé. Aleshores pesava 18.5Kg. La setmana que ve hi tornem i estic convençuda que ja sobrepassarà els 20kg. No para de créixer!!
Cada matí anem a fer una passejada llarga i es passa tota l'estona perseguint papallones i jugant. T'he adjuntat un parell de fotos d'aquest matí.

Està encantat amb els nens. Hi juga moltíssim i ells s'ho passen molt bé també."



No hay comentarios: