ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

30 may 2012

Multa per abandonar 4 gossos a les portes de la protectora

El titular del jutjat d'instrucció número 1 de Lleida va condemnar dissabte dia 26 de maig a una multa econòmica un veí de la Fuliola que va abandonar quatre gossos a les portes de la portectora d'Artesa de Lleida. L'acusat va reconèixer l'abandó i va explicar que havia intentat deixar els animales en altres portectores però que estaven plenes. I sense cap tiups de remordiment, va lligar els gossos a ple sol sense aigua amb una corda ben curta. La sort d'aquests pobres va ser que membres de la protectora els van veure i acollir, d'altra manera podrien haver estat hores i hores lligats al sol. Així doncs, els responsables de l'entitat animalista vam denucniar els fets i el cas va arribar a judici.
És trist però són molts els casos que ens trobem d'abandonament de gossos per part de propietaris que o bé els deixen lligats a l'exterior del refugi (tot i que es puguin ofegar, deshidratar...) o bé els tiren per damunt de la tanca (amb la possibilitat de causar disputes entre els gossos o malferint a l'animal al tirar-lo). Davant d'aquesta situació, cal denunciar els fets i si mai s'és present en un abandonament formular la denúncia a Seprona o als Mossos d'Esquadra.
Tanmateix, aprofitem per denunciar la saturació de les entitats proteccionistes i el retard en la posada en marxa de la canera comarcal del Segrià.

No hay comentarios: