ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

8 may 2012

per fi: TAISON ADOPTAT



Les voluntàries que cuidem als gossets del refugi estem més que contentes de poder dir que: el TAISON ha estat adoptat!! S'ho mereixia tant!
El Taison va entrar a la protectora en un estat físic i mental nefast després d'haver estat abandonat. Va adquirir un caràcter poruc, insegur i desconfiat: normal després de no haver rebut un bon tracte per part d'aquella gent que el va abandonar.
Però poc a poc, les voluntàries ens vam volcar amb ell per fer-li veure que no tots els humans som dolents i ens vam guanyar paulatinament la seva confiança. Tots ens vam esforçar i ara ha arribat la recompensa: la família de la Ivet ha decidit adoptar-lo.
Tot ha anat molt bé, s'ha adaptat des del minut 1 a la seva nova llar ja que el Taison només necessita que confiïn amb ell per poder confiar. La Ivet s'ha quedat meravillada amb el seu caràcter: és molt obedient, no es fa les necessitats a casa, no plora quan es queda sol, no trenca res: és una joia! Enhorabona Taison, et vam prometre que et trobaríem una casa on t'estimessin com et mereixes i ho hem aconseguit.
GRÀCIES PER ADOPTAR, gràcies per saber veure més enllà de la aparença i voler donar-li una oportunitat, ell us estarà tota la vida agraït. Només cal veure el canvi que ha fet el Taison en pocs dies, ja ha anar a la perruqueria i tot!

No hay comentarios: