ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

26 may 2012

SOS BUSQUEM A QUI PERTANY



Aquest gosset ha estat trobat. Les persones que el van recollir ens demanen ajuda per trobar els seus propietaris en cas de que s'hagi escapolit:
"Us escric aquest correu perquè vàrem trovar el gos de les fotografies a la Sentiu de Sio el divendres 18-05 a la tarda.
Es un mascle, d'un any aporx. presentava una pelada a sobre el morro i anava coix de dues potes ,la dreta del devant i l'esquerra del darrera, ja que tenia les "almohadilles" pelades de caminar per l'asfalt, duia collar de color blau turquesa amb pinxos petits (decoratius), a les fotografies que us he facilitat no el porta ficat perquè per estar per casa li vàrem treure perquè el nostre gos no prengués mal al jugar amb ell.
El vàrem portar al veterinari on el va observar i tot era aparentment normal, més enllà d'una petita deshidratació, no porata xip, per tant no s'ha pogut localitzar a ningú.
L'hem tingut a casa el cap de setmana. hidratat i alimentat, es coprota bé le seu caràcter es afectuós i carinyos, però l'hem hagut de portar temporalment a una senyora coneguda perquè a casa tenim un altre gos i no eren compatibles.
Si algú el reconeix, podeu trucar al 677.420.331 ó 677.420.332 (aquest ultim a partir de les 19:00h), de moment el nom que li vàrem ficar es Groucho .
A veure si hi ha sort i pot tornar amb la seva familia."

No hay comentarios: