ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 may 2012

La PUCK, feliç en família

  La família de la PUCK (germana de la Taques-Lola, la Canela, i la Xocolate-Brenda) ens escriuen per contar-nos com està la petita, cada dia més gran. Mil gràcies per escriure i enviar-nos fotos, devant la angoixa que sentim amb tants abandonaments adopcions com la de la Puck ens donen la força per seguir endavant; famílies adoptives com vosaltres sou el motor de la protectora que ens permet continuar amb la lluita contra el abandonament i el maltractament animal.
La PUCK, feliç amb la seva família






Hola familia,
Sentim molt haver tardat tant a escriure-us, tot i que us hem estat seguint a través de la web, però és que aquests dos últims mesos han estat quasi com tenir un bebé a casa.......Ens faltaven hores per estar amb la nostra Puck! Hem estat tan entretinguts, que les altres coses se'ns han retardat bastant. Vàrem estar seguint també a la seva germaneta Canela a través de la vostra web i per un temps ens vam plantejar d'adoptar-la perquè no es quedés soleta, però estem contents perquè ara ja té una familia!!!
Aquí us passo unes quantes fotos de les mil que li hem fet a la Puck, perquè veieu una mica com està, les tres primeres són de quan va arribar i les altres d'ara. Creiem que s'ha adaptat molt bé i , això és opinió meva, que està una mica mimada per les meves filles, ja que la tracten com una germaneta (però que els hi mossega una mica, i els fa malbé la roba....).
Estan supercontentes i juguen moltíssim les tres, A vegades crec que en comptes d'una cadelleta en tinc tres!!! Sempre estan rebolcant-se per terra amb la Puck i corrents i saltant....amb les seves joguines.........com ja us vaig dir, tenim un jardí molt gran i la Puck se'l recorre cada dia olorant-ne cada raconet....també ens ha fet algun foradet a la gespa i escarbat alguna jardinera, però cada cop ho fa menys....
El meu marit li ha construït una caseta de fusta ( li falta posar-li el nom amb lletres grans), però encara no la deixem dormir a fora perquè ens feia cosa ja que encara estava fent fred per les nits. Crec que li costarà una mica, ja que és molt familiar i li agrada molt estar amb nosaltres perquè és molt carinyosa. A mesura que passen els dies la veiem molt contenta, ja s'ha agafat els seus llocs de prendre el sol estirada a la gespa, o d'estar-se a l'ombra a l'estora de l'entrada de casa quan té calor.....i el cistellet lila que li vam comprar quan va arribar li agrada tant, que es passa el dia arrossegant-lo per tot arreu per poder-s'hi estirar, allà on ella vulgui......la veritat és que ens dóna la sensació que és feliç aquí i que se sent molt lliure. Fins ara, només l'hem sentit bordar dos cops, i mai plora ni es queixa de res....això deu ser perquè està bé!
Ja l'hem dut dos cops al veterinari i l'hi hem posat totes les vacunes, antiparàsits i el xip. Estem pendents d'operar-la d'aqui tres mesos, aconsellats per la veterinària, abans que tingui el primer zel. També la raspallem i l'hem banyat ja un cop i aviat li tornarà a tocar ( no li va agradar molt, però és tan bona que no es queixa gaire...)
Us haig de dir que ha crescut moltíssim, i que li donem el menjar que li toca (amb alguna galeteta de cadell a mitja tarda), però és que té una gana que devora.....sempre està apunt per menjar. I no m'extraña perquè té i gasta molta energia. Corre tant que no la podem atrapar i salta moltíssim. Té unes potes molt musculoses i quan es posa dreta té molta força.
Estem encantats amb la Puck i amb tant poc temps que fa que la tenim, ja es com una més de la familia. Us estarem sempre agraïts per haver-nos donat la oportunitat d'adoptar-la.
Espero continuar escrivint sovint, i enviant-vos fotos perquè veieu com creix i explicar-vos com evoluciona i moltes més aventures nostres amb la Puck!
Una forta abraçada i fins aviat!
Judit
PD Ah! i gràcies per la plaqueta amb el nom, sempre la porta posada i li queda molt bé (com que és tan maca...)

No hay comentarios: