ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 jul 2012

XULA JA ESTÀ ADOPTAT!!

JA ESTÀ ADOPTAT!!



 La XULA és una femella d'uns nou mesos d'edat. És una barreja de pastor i va ser abandonada juntament amb dos germans pel seu propietari. La Xula tenia por quan va arribar però poc a poc ha anat confiant més amb les seves cuidadores. És una gossa molt eixerida, bona i simpàtica. Es porta molt bé amb altres gossos i li encanta nedar, més que un gos sembla un peix quan entra a l'aigua. Així que si vols un gosset amb qui passejar i portar-lo a nedar la Xula t'està esperant. Truca al 606 16 32 16.



 JA ESTÀ ADOPTADA: La JARA fa mesos que espera amb nosaltres una família. La vam trobar el mes d'Abril abandonada juntament amb el seu germà a casa d'una voluntària de la protectora. Ara té uns set mesos d'edat i no entenem per què encara no ha estat adoptada. Té un pelatge preciós, és molt dolça, intel·ligent i bona. Està habituada a viure en una casa amb espai i estar acompanyada d'altres gossos pel que seria perfecta per algú que estigui pensant en donar una companya al seu gos. la Jara és IDEAL de cap a peus, vine a conèixer-la trucant al 606163216.




JA ESTÀ ADOPTADA Aquesta gosseta també és una femella de set mesos d'edat. És de mida mitjana i ha tingut molta mala sort fins ara. Té un caràcter una mica poruc però amb afecte i dedicació podria adaptar-se perfectament a una llar. Sembla una barreja de raça "Llaurador Retriever" de pèl curt i li encantaria trobar una casa on ser feliç. Truca al 606163216

No hay comentarios: