ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

8 jul 2012

Un refugi d'animals d'allò més acollidor



Abans de que el curs escolar finalitzés alguns dels voluntaris de la protectora, com cada any, van anar a l'escola d'Artesa de Lleida per fer una xerrada als nens i nenes i sensibilitzar així a les generacions més joves sobre la tinença responsable d'animals de companyia.
L'educació és la eina que per nosaltres és bàsica si volen canviar aquelles coses que no funcionen correctament en la nostra societat i l'abandonament d'animals és un dels aspectes que cal modificar i erradicar.
Després de la xerrada els nens s'animen a visitar la protectora i aquest any també han dut a terme una activitat: decorar el mural de la façana. Una voluntària ens va fer el disseny i entre els nens i altres voluntàries del refugi com la Mabel o la Montse hem customitzat la façana.
Pensem que el dibuix és alegre i inspira esperança. El gosset pintat té una corretja a la boca per tal de reflectir la idea del què és una protectora: un lloc de segones oportunitats on aquells que un dia van ser abandonats troben unes famílies meravelloses amb les que viure per sempre més. En una frase: Adopta una mascota, tindràs un amic per sempre!

No hay comentarios: