ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

9 ago 2012

Titot i Blanqui adoptats!!


 El TITOT, ara es diu Lumi, va enamorar a la família del Llorenç. El PeTitot vivia en una obra on els treballadors l'alimentàven fins que l'obra es va acabar i el Titot es va quedar sense aixopluc. Un dels treballadors que el cuidava va contactar amb nosaltres i vam decidir acollir al Titot.
Donat a haver tingut que buscar-se la vida i segurament haver passat alguna que altra mala experiència el Titot tenia un caràcter una mica desconfiat amb els desconeguts. En canvi, amb el seu adoptant Llorenç han fet molt bona amistat i ara el Titot és un gos molt obedient i extrovertit.
Gràcies per haver decidir donar-li una oportunitat i demostrar que els gossos de "caça" són uns companys de vida meravellosos.
La Blanqui va ser la escollida pel Jorge. Ell volia tenir una mascota i no li importava l'edat ni l'aparença física, només volia una mascota amb la qui conectés bé. D'ençà que va veure la Blanqui li va agradar i va voler assumir el seu problema d'artrosi a la cadera i la seva por als sorolls de la ciutat.
Esperem que tot vagi tan bé com fins ara i valorem l'esforç i bona voluntat que ha tingut l'adoptant emportant-se una gosseta amb problemes mèdics i un caràcter una mica complicar per viure en una ciutat. Enhorabona.

GRÀCIES A TOTS ELS QUE ADOPTEU PODEM CONTIUNAR ACOLLINT GOSSOS ABANDONATS, si no hi haguéssin adoptants la protectora estaria plena i no podríem recollir als gossos que vaguen i malviuen pels carrers. Tots els adoptants sou part fundamental de la protectora.

No hay comentarios: