ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 ago 2012

Xaplin i Leo, fidels amics

 El LEO és una barreja de pastor alemany. Va ser abandonat juntament amb les seves dos germanes: el seu propietari a qui vam denunciar ens els va deixar lligats a la tanca del refugi. Éncara és un cadell, no arriba a l'any d'edat i encara ha de crèixer una mica més de mida. té un caràcter molt dòcil tot i que al haver estat abandonat pel seu amo, és una mica tímid quan no et coneix però quan agafa confiança és un amor.Ja està esterilitzat. Telèfon contacte: 618 722038



 Tant pel Leo com pel Xaplin ens agradaria trobar una llar amb espai experior ja que són molt enèrgics i els encanta tenir lloc per còrrer i jugar. Tanmateix, seria fantàstic trobar algú que els volgués adoptar als dos junts ja que a la protectora comparteixen casa i s'han fet inseparables. Allí on va un va l'altre i es passen l'estona jugant i divertint-se. A més a més, com que el Leo és una mica tímid el Xaplin és tot el contrari, pel que estant els dos junts fa que el Leo sigui més extrovertit gràcies al seu amic Xaplin.
JA ESTÀ ADOPTAT!

  El XAPLIN és una barreja de Border Collie de color blanc i negre pel que encara creixerà un xic més, serà de raça mitjana. Ja està esterilitzat. És un gos molt intel·ligent i juganer, així que si estàs pensant en tenir una mascota vine a conèixer al Xaplin, t'enamorarà! Tlf. contacte: 618 722038 JA ESTÀ ADOPTAT!




No hay comentarios: