ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

20 feb 2013

Tirat per damunt la tanca ADOPTAT


ADOPTAT



ADOPTAT
 Aquesta preciositat ha viscut en primera persona fins on arriba la crueltat humana. La matinada del dissabte al diumenge, alguns individus van decidir que la vida d’aquest animal i les lleis que l’emparen no signif...icaven res i el van llençar al pati de la protectora, com si de brossa es tractés. El van tirar, sense pensar si li podien fer mal al caure ja que fàcilment es podia haver trencat algun os (i més tractant-se d’un gos de mida petita). Però, per si el cop de la caiguda no fos suficient, el van tirar de nit (a les fosques) en un pati on viuen cinc gossos tres vegades més gran que ell. Cinc gossos que no el coneixien de res però van demostrar tenir més enteniment que els energúmens que el van abandonar i no li van fer ni una sola mossegada. Aquest cop hem tingut sort però la inconsciència i covardia de persones sense moral ni ètica alguna podria haver-li costat la vida del petit Guido.
Al gosset l’hem anomenat GUIDO, té entre quatre i sis mesos i és de mida petita, pesa 7kg i és tipus Pinscher. Té un caràcter genial, molt alegre, simpàtic i juganer. Ens encantaria trobar aviat una família per ell que mai més el torni a abandonar. Si el vols adoptar truca al 618722038/ protectoraartesadelleida@gmail.com
També ens encantaria trobar als antics “propietaris”, si el reconeixes i saps a qui pot pertànyer contacta amb la protectora, si us plau.

No hay comentarios: