ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

22 feb 2013

PETIT PANCHO! ADOPTAT

ADOPTAT
Si vols ajudar-lo o més informació contacta al t. 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

Fa uns dies vam rebre l'avís d'un gosset que havia estat atropellat, l'hem anomenat PANCHO. El Pancho presentava un cop en una de les potetes on li faltava una ungla, amb antiinflamatori es va curar. Però degut a l'accident, pensem que el Pancho HA PERDUT VISIÓ. Per això quan va arribar estava molt temorós ja que no hi veia bé, de repent hi veu menys i per tant no reconeix fàcilment. Imagina't: abandonat, atropellat i vivint en una protectora, massa canvis sobtats.
Ara està amb nosaltres i cada dia surt de passeig al braç ja que no s'atreveix a caminar gaire (no s'orienta ja que tot és desconegut per ell). Està en tractament de cortisona i vitamina A amb l'esperança que pugui recuperar visibilitat però no ho sabrem fins d'aquí un temps.
El Pancho és només un cadell d'uns cinc mesos d'edat, pesa 6kg i serà de mida petita. Necessita ADOPCIÓ URGENT ja que la protectora no és lloc per ell i ara que encara és un cadell s'ha d'educar i fer sociable amb els sorolls per si no recupera la vista del tot. Ell és una monada, molt dolç i tendre que només busca els braços i és molt tranquil. Seria genial per una família que vulgui donar-li una oportunitat i si pot ser, tingui un altre gos tranquil que li ensenyi ja que el Pancho segueix els moviments dels altres gossos.






Si vols ajudar-lo o més informació contacta al t. 606 16 32 16 / protectoraartesadelleida@gmail.com

No hay comentarios: