ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 mar 2013

Notícies del BRUCE i el KINDER

Les meravelloses famílies del Bruce i del Kinder a més a més de cuidar-los molt no s’obliden de les voluntàries del refugi i ens envien fotografies i notícies. Nosaltres els hi estem molt agraïdes ja que a cada gos del refugi els entreguem un bocinet del nostre cor i quan marxen adoptats ens encanta continuar gaudint de les seves vivències en família.

 
 El Bruce va vagar durant setmanes per unes torres de Lleida juntament amb el Rothko. Va estar amb nosaltres uns mesos fins que la família de la Imma va decidir donar-li una oportunitat. El Bruce és un gos molt intel·ligent i com podeu veure, li encanta anar d’excursió.

 El Kinder va aparèixer fa tres anys, molt prim i amb una poteta trencada. Es va recuperar ràpid i després d’operar-lo va poder caminar perfectament. Va estar tres anys amb nosaltres, però les voluntàries no enteníem per què ningú l’adoptava ja que és un gos sociable, afectuós, viu, llest, simpàtic... però diuen que allò bo es fa esperar i això li ha passat al Kinder. Des de fa uns mesos viu amb la família de la Maria José i té un altre germanet, el Max, també adoptat. Com veieu, és el rei del sofà i és que no per ser un gos de raça podenc és de CAÇA, el Kinder és de CASA. Així que aprofitem la avinentesa per animar a adoptar gossos denominats “de caça” ja que con el Kinder o l’Estel (encara en adopció) són gossos molt fidels, intel·ligents i lleials.

No hay comentarios: