ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

13 mar 2013

Què significa adoptar

 Quan adoptes un animal l’adoptes amb totes les condicions i garanties sanitàries necessàries. És a dir, les protectores i gosseres de Catalunya per LLEI hem de donar a les mascotes dels refugis vacunats, desparasitats, amb cartilla al dia, microxip i esterilitzats. Això comporta unes despeses veterinàries que l’adoptant es compromet a cobrir. Però només es paga per aquestes despeses que són mínimes ja que el veterinari ens fa un preu especial pels gossos del refugi. Per tant, no es paga per l’animalet en qüestió, es paga per tenir-lo en les condicions correctes tant per la seguretat de la família com pel propi gos.
En algunes ocasions quan comentes que l’adoptant s’ha de fer càrrec de les despeses (la protectora és una associació sense ànim de lucre, no és una empresa amb fons econòmic) més d’una vegada ens han contestat: jo no pago per tenir un gos, o bé, per pagar diners me’n compro un de raça. La meva resposta: comprar o adoptar és una elecció personal. Per comprar una mascota només cal tenir diners, per adoptar-la cal tenir cor. Tu tries, l’elecció està en les teves mans: salvar un animal abandonat o comprar-lo afavorint la cria i el negoci lucratiu explotant femelles. Adoptant dónes una segona oportunitat, comprant contribueixes a la massificació d’animals en protectores i gosseres. Mentre tu compres un animal un altre mor al carrer.
FOTOGRAFIA: L’Oreo, la Xula, el Leo i el Cim. Els tres viuen a la protectora, s’estimen amb deliri i els tres han estat abandonats

No hay comentarios: