ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

19 mar 2013

ABRIL, tirada per damunt la tanca

JA ESTÀ ADOPTAT!!
 
Una vegada més, l’egoisme i falta d’escrúpols de l’ésser humà es fa notòria.  La petita ABRIL va ser abandonada pels seus propietaris tirant-la per damunt la tanca, sense importar les conseqüències. Tenir una mascota NO és obligatori, si no la pots cuidar amb responsabilitat, per què la tenen? Persones que ni tan sols truquen a una protectora demanant ajuda, persones que directament ens la tiren per damunt la tanca es mereixerien que alguna vegada en la vida es sentissin igual d’abandonats que s’ha sentit l’Abril. Quan ens la vam trobar, encara anava amb el collar i una corretja penjant, estava morta de por en una cantonada i no s’atrevia a sortir. Ara ja fa uns dies que és amb nosaltres i està totalment confiada, és una gossa molt jove, rondarà l’any i és de mida mitjana (pesa 22kg). Té un caràcter tranquil, pel que pensem podria viure perfectament en un pis o casa. Li encanta anar de passeig i jugar.
L’Abril no es mereix passar els seus dies en una protectora. Segurament abans havia viscut en una casa i veure’s de repent abandonada en una protectora és molt depriment. Si vols donar-li una llar contacta amb la protectora T. 618722038/ 606163216 / protectoraartesadelleida@gmail.com,
Cal recordar que l’abandonament d’un animal de companyia és una infracció que pot ser sancionada amb una multa de fins 2.000 euros i fins a 20.000 euros si per causa de l’abandonament es provoca la mort de l’animal (com podia haver-li passat al Guido, abandonat com l’ABRIL fa unes setmanes).
L’ABANDONAMENT MAI POT SER UNA OPCIÓ, si no et pots fer càrrec de la teva mascota cal cercar altres vies d’actuació, però mai es pot abandonar.


JA ESTÀ ADOPTAT!!

No hay comentarios: