ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

26 jul 2011

Les darreres adopcions

Us presentem les últimes adopcions, el motor de la protectora. Gràcies a les adopcions nosaltres podem continuar amb la nostra tasca ja que quan un gos marxa adoptat un altre animal abandonat pot entrar al refugi a l'espera de tenir la mateixa sort.






La Tuca (ara es diu Kira) va ser trobada per Artesa de Lleida. És un cadell barreja de bóxer i no ha estat ni 24 h al refugi ja que la família de l'Oriol, interessada en adoptar des de feia temps, es van enamorar en veure-la i la van adoptar. Ja té les primeres vacunes i el veterinari la va veure en perfecte estat de salut, així que sense dubte, la Kira serà la consentida de casa!





La Perla ha estat pocs dies al refugi. La va dur al refugi una senyora que se la va trobar a una torre que té a la partida de Grialó però ella no se'n podia fer càrrec. La petita té menys d'un any d'edat i és molt nerviosa. No obstant, la Raquel i el Josep tenien clar que volien adoptar una mascota i la aforunada ha estat ella. Els vam recomenar molta paciència ja que caldrà educar-la i de moment sembla que l'adaptació ha anat perfectament.

No hay comentarios: