ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

6 nov 2011

Dues adopcions molt anhelades

Dues de les princeses de la protectora han trobat casa.

La LLUNA va entra quan només era un cadell juntament amb el seu germà Ron, recentment adoptat. Va crèixer amb nosaltres i era feliç ja que tots la consentíem com a princesa que és però la Lluna es mereixia trobar una família definitiva. Va tenir una possible adopció, juntament amb el Tigre, però ella no es va adaptar bé a l'entorn. Així que els dies passaven per la petita i quan ja tots creiem que la seva adopció no arribaria mai, com per art de màgia, va venir una família al refugi i se'n van enamorar. Els va cridar l'atenció el seu caràcter tranquil alhora que dolç. Tanmateix, per la família adoptant era important que tingués un bon comportament amb el benjamí de la família i la Lluna és especialista en fer carantonyes als més petits; li encanta la canalla ja que els nens del poble d'Artesa sempre venien al refugi a treure-la de passeig. També s'havia de valorar com s'habituaria a tenir un nou company ja que a la casa també hi viu un gosset d'onze anys. Vam poder comprovar que es porten de meravella, ell és tot un exemple per a ella, és tot un "bonaxon" amb qui la Lluna ha fet pinya des del primer moment. Què siguis molt feliç petita!

La Pigada, una Braco que va arribar al refugi fa uns mesos, també ha fet sort. Encara no s'ha fet el sorteig de Nadal però a ella ja li ha tocat la loteria. Ha marxat amb una família gran amant dels animals que a més a més de molt de carinyo, que és el que li agrada a la Pigada, podrà gaudir de llargs passejos pel camp, la seva gran passió.
Les dues adopcions han estat molt especials ja que són dos gosses adultes que molta gent ha despreciat per no ser cadells. Ara elles demostren a les seves famílies adoptives que tot i no ser uns cadells són sense dubte el millor amic de l'home.

No hay comentarios: