ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

26 dic 2012

BLAT; per fi adoptat

Així era el BLAT quan va arribar a la protectora. Aquest setembre ha fet dos anys que el Blat va aparèixer com per art de màgia a la protectora. Estava prim i amb una ferida a la poteta però ràpid va venir amb nosaltres i va saber que al refugi el cuidaríem fins trobar-li una llar. Però els dies anaven passant i els seus companys marxaven adoptats i ell es quedava. Ni ell ni les voluntàries enteníem el per què. El Blat és un gos molt intel·ligent, obedient, afectuós, tranquil. Li encanta anar en cotxe i de passeig pot anar deslligat ja que fa molt cas. Durant aquests dos anys alguna persona s'ha interessat per ell però al final no l'ha adoptat perquè "tira una mica de la corretja", "massa gran per un pis", "massa petit pel xalet" o "solta molt pèl". Però la sort del Blat va canviar el dia que va anar a Barcelona per la Fira de la Mercè. Aquest viatge li ha marcat una nova vida.
La Tamara i el Pablo, els dos de Galícia residents a Barcelona, el van veure en una de les desfilades de la festa de la Mercè. Els va encantar i els va fer molta llàstima que portés tant temps vivint al refugi. Així que després de molt pensar's-ho (adoptar una mascota és un pas molt seriós i important) es van decidir per conèixer al Blat. Volien veure més enllà del gos "que tira massa pèls" i van saber arribar al gran cor del Blat. Han adoptat al Blat sense importar-los-hi haver de passar cada dia l'escombra pel pis o que no fos un cadell ja que té tres anys. Han valorat altres coses demostrant que l'adopció és un acte d'amor i no d'aspectes superflus.



Totes les voluntàries del refugi estem més que contentes amb la seva adopció. Totes ens l'estimem molt i estem molt tranquil·les de saber que ha anat a parar amb una família meravellosa.
Gràcies Tamara i Pablo per donar-li una oportunitat al Blat, oportunitat que desenes de persones han perdut per culpa de prejudicis. SOU ELS TRES FANTÀSTICS I UN EXEMPLE A SEGUIR

No hay comentarios: