ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

26 dic 2012

LUA: ja ha tornat a casa seva






 La LUA fa unes hores que està a la protectora. Feia setmanes o potser mesos que vagava pels carrers: és una supervivent nata. Avui per fi una voluntària del refugi l’ha vist i ara ja està segura. La LUA té un tumor a les mames i les potetes atrofiades a causa d’una severa artrosi de columna. És evident que ha patit molta misèria i penúria i per això podem dir amb molta felicitat que la LUA ÉS EL NOSTRE REGAL DE PARE NOEL. La protectora té pocs recursos tant humans com econòmics però quan t’arriba un cas tan greu d’abandonament l’únic que penses és en poder-la salvar i tirar endavant així que: Lua, ets un tresor i nosaltres t’estimarem com a tal.
La Lua és una femella de 40 kg, 40 kg d’amor. Té un mínim de cinc anys i és molt dòcil i submisa, es nota que les ha viscut de tots colors! Ens encantaria trobar una llar per a ella, ja sigui d’acollida o definitiva. També busquem padrins que vulguin apadrinar-la i ens ajudin a costejar l’elevada despesa veterinària. De moment avui ja li hem fet radiografies i comencem amb el tractament pel pal•liar el dolor. S’està prenent Meloxidyl i Sinoquin així que si li vols fer un donatiu a la LUA ella t’agrairà la medicació. Pot ser Meloxidyl o similars com Metacan així com Sinoquin o similars com Cosequin. Quan estigui recuperada la operarem del tumor i com que tenim la esperança de que tot vagi bé començarem rehabilitació.
La LUA ja és a casa per Nadal, amb ella avui hem tornat a viure la cara fosca de l’ésser humà capaç d’abandonar un animal en terribles condicions però també hem viscut la força i l’esperit de superació que la Lua ens ha demostrat tenir ja que tot i el dolor sofreix continua lluitant mirant-nos amb els majors ulls d’agraïment.
SI vols ajudar a la LUA truca al 606 16 32 16 o bé envia un correu a protectoraartesadelleida@gmail.com
DONATIUS: nº Compte C.C.Alternativa (Protectora d’Artesa):
2013 0081 48 0200153582


No hay comentarios: