ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

25 mar 2014

L'adopció de la NENA!



La història de la NENA; “Com els somnis també es fan realitat”
A la NENA la van rescatar els bombers del canal: la van tirar? Va quedar-se atrapada al baixar a veure? El cert és que la Nena va arribar a la protectora molt prima, amb llet d’haver donat a llum, una infecció cutània i els genolls luxats segurament per una malformació de naixement. Des del minut 1 ens va demostrar ser una gossa boníssima i súper agraïda, per molts gossos viure en un refugi és un malson però la Nena estava molt contenta amb el seu coixí, menjar i cures de les voluntàries: en quines condicions hauria viscut abans d’arribar? Gens bones segur.
Per sort, vam conèixer a un traumatòleg fantàstic, el Jordi Fontanet de la clínica Dogs de Barcelona, que va operar la Nena dels genolls per poder oferir-li la millor qualitat de vida possible. Feia tanta llàstima veure-la arrossegar-se i caure amb les potetes posteriors... També vam fer la gran sort de que la família de la Mercè s’oferís per cuidar-la durant tot el postoperatori i amb ells no li va faltar mai de res. Ni en els seus millors somnis s’ho hagués imaginat la NENA! La operació va ser un èxit i amb la seva casa d’acollida estava d’allò més bé, però els dies passaven i no ningú li oferia una llar definitiva.
Diuen que no hi ha dos sense tres i la Nena va fer sort per tercera vegada. La família de l’Ana havia tingut una Beagle tretze anys i feia uns mesos havia mort. Va ser un tràngol molt difícil però van decidir tornar a obrir els seus cors a un animaló i aquest cop tenien clar que volien adoptar: hi ha massa gossos abandonats esperant una família! Així que ara la Nena és la reina de casa, se l’estimen moltíssim i segur ja ha oblidat tota la penúria passada. Agraïm immensament que hagin donat la oportunitat a una gossa de més de sis anys i amb problemes d’artrosi, sou un gran exemple que per adoptar una mascota no cal que sigui cadell per què un gos adult et pot fer igual o encara més feliç!
Gràcies als bombers, a la tasca de la protectora, a la Mercè, al Jordi i a la família de l’Ana la història de la Nena comença amb un final ben trist però acaba millor impossible.
Hi ha moltes “Nenes” esperant una llar, no compris una mascota: ADOPTA!



No hay comentarios: