ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

25 dic 2014

El MAQUI adoptat!!


Avui, dia de Nadal, volem compartir amb tots vosaltres un dels millors regals que es pot rebre quan ets voluntària d’un refugi: l’adopció d’un animal molt “especial”. RECORDEU AL MAQUI? El vam trobar abandonat fa uns mesos amb els dos colzes fracturats tot i només ser un bebè. El vam portar a Barcelona on una casa d’acollida el va cuidar mentre el vam intervenir en diverses ocasions per soldar-li les potetes de la millor manera possible. Ell va demostrar ser un gos valent i sense rancúnia, però ha anat creixent sense tenir una família definitiva. Això ens angoixava ja que després d’haver estat abandonat en un estat molt cruel, haver passat per diferents operacions i llocs d’acollida, haver quedat una mica coix... No es mereixia acabar de créixer sense família!
Gràcies al Vicente, l’Anna i la seva família el desig del Maqui i de les seves cuidadores s’ha fet realitat: ara té una llar definitiva que mai més el tornarà abandonar. Estan encantats amb ell, expliquen que és un amor de gos, s’ha adaptat a la perfecció i són inseparables amb l’altre gosset de casa, el Llopet (també adoptat del refugi fa uns anys). També s’ha fet amic dels gats i de la gosseta dels pares. No es pot ser més agraït!
Volem donar les gràcies a la nova família del Maqui per haver adoptat amb el cor, sense prejudicis i dedicant-se com ho estan fent a la seva rehabilitació.
Tan de bo aquests Nadal més famílies segueixin el seu exemple, hi ha gossos al refugi que fa anys esperen trobar una llar definitiva. Ens ajudes a fer el seu somni realitat? Tlf. 606163216, no te’n penediràs...

No hay comentarios: