ÀLBUM DE FOTOS DELS GOSSETS DEL REFUGI EN ADOPCIÓ:

Vols adoptar un gos? Mira aquest àlbum amb les fotos dels gossos que hi ha al refugi esperant trobar una llar:

5 dic 2014

La Protectora d'Artesa de Lleida tanca

 
Amb el cor encongit per allò que arriba al seu fi però amb molta satisfacció per tota la feina feta hem d’anunciar el TANCAMENT DE LA PROTECTORA
Fa gairebé deu anys que el grup local d’Artesa de Lleida “Alternativa Ecologista” va crear la nostra protectora. El panorama de protecció dels animals llavors era bastant desolador. La llei encara permetia a les gosseres sacrificar animals als 20 dies (ara només hauria de ser legal si és “eutanàsia humanitària”), no hi havia sancions per abandonar o maltractar i el codi jurídic referia als animals domèstics com si es tractés d’objectes o mobles.
Amb el pas dels anys hem avançat creant una protectora local a Artesa de Lleida on un grup de simpatitzants, voluntaris, socis i veïns ens hem deixat cos i ànima per atendre als animals abandonats. Vam començar de forma molt humil cuidant una desena de gossets a l’antic escorxador del poble. Poc a poc vam millorar les instal·lacions, les atencions veterinàries, les adopcions... Fins convertir-nos, creiem, en una bonica, ètica i responsable llar de pas per aquells peluts que havien estat abandonats o maltractats.
Ara, amb el cor encongit per allò que arriba al seu fi però amb molta satisfacció per tota la feina feta hem d’anunciar el TANCAMENT DE LA PROTECTORA. Després de l'obertura i funcionament del Centre d'acollida d'Animals d'Alcanó, gràcies al suport decidit de la majoria de  Protectores de les Terres de Lleida, on hi havia també la d'Artesa, l'Ajuntament d'Artesa, com la majoria d'ajuntaments del Segrià, va signar el conveni amb el Consell Comarcal i per tant els animals que es trobin a la població aniran a parar al CAAC Segrià, però no els que ens queden encara, ja que estan xipats al nostre nom i volem ser nosaltres qui els donem directament en adopció, sobretot pel lligam emocional que hi tenim.
Per això, amics, adoptants, socis, simpatitzants i coneguts: us demanem una última empenta per trobar en el transcurs dels propers mesos una llar definitiva per la vintena d’animals que actualment tenim al refugi. Més que mai necessitem adopcions responsables pels gossets i poder tancar la protectora amb la tranquil·litat de saber que tots ells seran cuidats i estimats.
Si estàs pensant en adoptar contacta amb la protectoraartesadelleida@gmail.com / T. 606163216
 

No hay comentarios: